Begeleiden met overtuiging

Didactisch coachen

9 november 2022

Aanvang 15.00 uur. Start 15.30 tot 18.00 uur.

Wanneer

9 november 2022 - Aanvang 15.00 uur. Start 15.30 tot 18.00 uur.

Locatie

Digitaal

Prijs

€ 99 (vrijgesteld van BTW)

Het optimaal overdragen van kennis, vaardigheden en houdingen of attitudes

Overal om je heen hoor je geluiden dat de rol van de leraar in de toekomst gaat veranderen. Het is een fabel dat leerkrachten vandaag de dag alleen rechtlijnig kennis overdragen door te zenden, zenden, zenden. Dat is allang niet meer. Maar toch gaat de rol van de leraar wel veranderen. Er zal steeds meer verantwoordelijkheid komen te liggen bij de leerling als eigenaar van zijn of haar eigen ontwikkeling en wordt daarbij begeleid door jou. Dat vraagt meer om coaching dan om onderwijzen.

In één middag krijg je van twee top ‘coaches’ de nieuwste inzichten én tips en trucs om jezelf te ontwikkelen tot ‘onderwijscoach’. Zo ben jij toekomstbestendig voor de komende schooljaren.

Samen gaan voor GOUD!

Altijd met een glimlach terug naar school, dat is waar wij voor gaan. Goed onderwijs is namelijk cruciaal voor de toekomst, en daar zet jij je elke dag weer keihard voor in. Met topsprekers en interessante theorie willen wij je inspireren tijdens onze online studiemiddag.

Ismail Aghzanay

Docent Engels, storyteller bij Meesters met dromen én leraar van het jaar in 2021. Vanuit zijn eigen ervaringen vertelt hij hoe jij een feeling en band (terug) krijgt met de leerlingen in jouw klas. Vol praktische tips!

Didactisch coachen in de klas

De wereld van jouw leerling
In gesprek
Wederzijds respect
Aanpak en ervaringen

Robin van Galen

Hij begeleidde in 2008 het Nederlandse damesteam naar de olympische titel, zijn talent in coachen geeft hij graag door aan anderen. Ben jij klaar voor een transformatie van leraar naar leercoach?

Samen gaan voor GOUD!

Transformatie van leraar naar leercoach
‘Leiding geven’ aan +- 30 ‘individuen’
Klaar zijn voor de toekomst
De leraar 2.0

Inschrijven

Gebruik jouw persoonlijke budget

* zie detailinformatie hierover in de cao PO en cao VO.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen?

Het enthousiasme van de spreker zorgde ervoor dat ik ontzettend werd geïnspireerd en dat ik de opgedane kennis meteen wilde gaan toepassen tijdens mijn lessen.
Leren vanuit andere disciplines heeft mijn kijk op het onderwijs en mijn lessen verrijkt.
Zoveel nieuwe inspiratie opgedaan en zet aan tot denken!