Veelgestelde Vragen

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten via  info@lerarenvannu.nl of 030-3035040. Je mag ook het contactformulier invullen!

De studiemiddag is verplaatst naar 10 juni 2022. Wij hebben je hierover een e-mail gestuurd. Mocht je deze niet hebben ontvangen. Stuur dan een e-mail naar info@lerarenvannu.nl en wij nemen deze week contact met je op.

Zolang een opleiding nog niet volgeboekt staat op onze website, is er nog plaats en kun je je nog inschrijven hiervoor. 

Wanneer inschrijven via de website niet lukt, kun je de gegevens van het inschrijfformulier ook mailen naar info@lerarenvannu.nl of bellen naar 030-3035040. Wij helpen je dan graag verder.

Na inschrijving ontvang je van ons altijd een bevestiging via e-mail. Heb je deze niet ontvangen (controleer voor de zekerheid even de spambox), dan kun je het best even contact met ons opnemen om te controleren of jouw inschrijving is gelukt.

In juni 2018 heeft minister Slob van onderwijs aangegeven dat het (verplichte) Lerarenregister voorlopig van de baan is. Als gevolg van deze keuze door het ministerie is het op dit moment voor opleiders ook nog niet mogelijk om opleidingen te laten valideren door het Lerarenregister. Voor deelname aan een studiemiddag van Leraren van Nu zal je dus geen registeruren ontvangen. Dit is voor jou als deelnemer uiteraard geen probleem, gezien het Lerarenregister voorlopig nog niet verplicht gesteld gaat worden. Na de opleiding ontvang je van ons uiteraard wel een certificaat als bewijsstuk van jouw deelname. Met behulp van dit certificaat kun je, mits je al geregistreerd staat bij het Lerarenregister, dit zelf in je eigen registerdossier zetten en je portfolio bijwerken.

Opleidingen van Leraren van Nu zijn allemaal vrijgesteld van btw.

Wanneer je verhinderd bent kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega of laten doorschuiven naar een volgende editie van de door jou gekozen opleiding. Wil je liever annuleren, dan zijn hierop onze algemene voorwaarden van toepassing.

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze opleidingen vind je hier.

De factuur wordt uiterlijk 2 weken na de opleiding verstuurd.

Wij sturen ongeveer een week voor aanvang van de door jou gekozen opleiding de deelnemersinformatie toe. Heb je deze nog niet ontvangen neem dan even contact met ons op.

Wij organiseren jaarlijks diverse studiedagen op locatie voor zowel management- als lerarenteams. Kijk voor de mogelijkheden eens op deze pagina of neem contact met ons op.