Verbaal Meesterschap   dinsdag 9 november 2021

Maximaal indruk maken in gesprekken, vergaderingen en presentaties

Wil je helemaal verbaal meester (of juf) worden? Dan hebben wij iets leuks. We hebben namelijk geregeld dat jij kan aansluiten bij het 10-uur-durige programma van Remco Claassen op 9 november. Dit seminar kost € 995,-. Ook al is het programma niet specifiek gericht op het onderwijs, het is uitstekend geschikt voor leraren!

In ‘Verbaal meesterschap’ deelt Remco Claassen de beste technieken ter wereld met je. Je krijgt de beste presentatietips, hoort de beste gesprekstechnieken. Remco verzamelde alle trucs en tips die toptrainers gebruiken om hun publiek te boeien. En hij laat zien hoe je die gebruikt op kantoor. In een vergadering. In een gesprek. Een pitch of presentatie.

Verbaal Meesterschap is al 9 jaar lang het best beoordeelde seminar van DenkProducties. Meer dan 2.800 deelnemers gaven een 9,02 als gemiddelde beoordeling. De vorige editie van dit seminar was 2 maanden van tevoren al 100% uitverkocht. Grijp dus op tijd deze extra kans!

Programma 9 November 2021

09:00
Ontvangst en registratie
09:30
Start seminar
Blok 1: Wat je zegt ben je zelf
Blok 2: Woorden ZIJN daden
Blok 3: De juiste snaar raken
Blok 4: Een koffer technieken 'voor gevorderden'
21:00
Einde seminar met borrel

Docent

Remco Claassen

Door velen gezien als de beste leiderschapstrainer van het land. Remco ontwikkelde een unieke, persoonlijke visie op leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Meld je aan