Word een Leraar van Nu!

Bekijk ons aanbod​

Wij hebben een uiteenlopend aanbod zoals een gratis “abonnement” waarbij je up to date wordt gehouden middels een maandelijkse nieuwsbrief met daarin toegang tot webinars, blogs en tips. Je kan er ook voor kiezen om het gehele jaar deel te nemen aan onze online studiemiddagen, zo blijf je met minimale tijdsbesteding bij op actuele onderwerpen die jij kunt gebruiken in de klas. Ook deelnemen aan ons fysieke evenement? Kies dan voor de derde optie en ontvang meer dan honderd euro korting!

 

1

Gratis

0,-

2

Essentials

300,- 396,-

Meest gekozen

Hoogste korting

Spelen met aandacht Bruisend voor de klas Gamification Didactisch coachen

3

Premium

450,- 595,-

4

Voor teams

Staffelkorting

Een compleet team kan binnen uw schoolorganisatie een groter verschil maken dan 1 persoon. En daarom is het hebben van studiemiddagen met het hele team ook belangrijk. Door uw hele team in een keer te laten onderdompelen op een specifiek thema, bereikt u natuurlijk direct een groter leereffect en maakt u snellere stappen.
Wij nemen de zorg voor een compleet verzorgde studiemiddag uit handen.
Een middag boordevol tips en inspiratie, dat is een studiemiddag van ‘Leraren van Nu!’. Uw medewerkers gaan weer met nieuwe energie aan de slag!
Speciaal voor groepen hebben we een aantrekkelijke staffelkorting.

Blijf up to date

Leraren van Nu

Door middel van online kennissessies, (online) studiemiddagen, blogs en tips van experts uit de wetenschap, sport, bedrijfsleven en natuurlijk het onderwijs houden wij jou up to date in deze snel veranderende wereld.

Online studiemiddagen

Voor alle leraren die in deze snel veranderende wereld bij willen blijven én vooruit willen kijken!

Altijd met een glimlach terug naar school, dat is waar wij voor gaan. Goed onderwijs is namelijk cruciaal voor de toekomst, en daar zet jij je elke dag weer keihard voor in. Wij willen onderwijsprofessionals door middel van het delen van kennis up to date houden maar tegelijkertijd ook laten genieten van leuke inspirerende content. Verwacht van ons dus geen droge kennissessies maar laat je verassen! Schrijf je gratis in voor onze kennissessies of doe mee met een van onze studiemiddagen. Vragen? Stuur ons gerust een berichtje, wij helpen je graag.

Gebruik jouw persoonlijke budget

* zie detailinformatie hierover in de cao PO en cao VO.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen?

Onze programma's

Didactisch coachenBegeleiden met overtuiging

9 november 2022
Het enthousiasme van de spreker zorgde ervoor dat ik ontzettend werd geïnspireerd en dat ik de opgedane kennis meteen wilde gaan toepassen tijdens mijn lessen.
Leren vanuit andere disciplines heeft mijn kijk op het onderwijs en mijn lessen verrijkt.
Zoveel nieuwe inspiratie opgedaan en zet aan tot denken!